Skip links

Workshop HDP tijdens LichtEvent 2023

Meld u aan en volg de HDP Workshop!

Op woensdag 1 februari organiseert Glastuinbouw Nederland het LichtEvent 2023 bij het Delphy Improvement Centre en WUR Glastuinbouw in Bleiswijk. Een ideale gelegenheid om kennis op te doen van de laatste ontwikkelingen, inzichten en onderzoeken rondom (LED)belichting en licht. HDP is hier aanwezig en verzorgt een workshop over het nieuwe protocol. Naast de workshops kunt u ook deelnemen aan rondleidingen bij WUR Glastuinbouw en Delphy.


Workshop HDP

LED en techniek: mogelijkheden en uitdagingen
Bij de aanschaf van LED-belichting komen er flink wat technische zaken aan de orde zoals de efficiëntie, koeling, lichtverdeling, dimbaarheid en data-uitwisseling van de LED’s. In deze workshop wordt besproken waar je als ondernemer allemaal op moet letten en komt ook het Horticulture Data Protocol (HDP) aan de orde. Het doel van dit HDP is om één
universeel protocol te hebben voor data uitwisseling voor in eerste instantie belichting.
Door: Arno Wartewig (Orance), Ramon van de Vrie (Ledgnd) en Jasper Neuteboom (Inventeers)

Over het Event

Compleet programma (website event)
12.30 uur Ontvangst
13.00 uur

  • Welkom en toelichting ontwikkelingen rondom energie in de glastuinbouw door Alexander Formsma (Glastuinbouw Nederland)
  • De toekomst van belichting door Chris Feijen (AgroEnergy)

13.30 uur Rondleiding langs kasproeven Wageningen University & Research en Delphy Improvement Centre
14.45 uur Pauze en mogelijkheid bezoeken informatiemarkt 
15.30 uur Workshopronde 1
16.30 uur Workshopronde 2
17.30 uur Diner en mogelijkheid bezoeken informatiemarkt 

Kosten
Deelname bedraagt € 30,00 excl. BTW, bij directe betaling via iDEAL. Ontvangt u liever een factuur, dan zijn de kosten € 37,50 excl. BTW (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 30 januari, 12.00 uur, mits er nog plaats is.

Leave a comment