Skip links

Over ons

We stellen ons graag aan je voor.

De HDP Stichting

Samenwerking tussen Inventeers, Ledgnd en Glastuinbouw Nederland

Het protocol wordt bij een onafhankelijke stichting ondergebracht om daarmee het algemene belang van de tuinbouw te dienen

Draagvlak in de markt

Wij zien een grote behoefte bij tuinders om snel te kunnen innoveren. Een standaard data communicatieprotocol kan hier zeker aan bijdragen. We gaan de uitdaging graag aan om dit protocol te ontwikkelen. Binnen het consortium is er ruim voldoende kennis en ervaring aan boord om hier een succes van te maken. Daarnaast willen wij met zoveel mogelijk marktpartijen samenwerken om het draagvlak steeds verder te vergroten.

De komende tijd houden wij interviews om de eisen en wensen van de markt helder te krijgen. Wij komen graag met geïnteresseerde marktpartijen in gesprek!

Laten we ons eerst voorstellen

Ramón van de Vrie

Directeur Ledgnd

Ramon heeft inmiddels alweer een aantal jaren kennis en ervaring in de LED belichting opgedaan en met zijn oog voor nieuwe ontwikkelingen is hij waardevol voor het team.

Dennis Medema

Themaspecialist Energie Glastuinbouw Nederland

Dennis is de verbindende schakel tussen Glastuinbouw Nederland en HDP. De branche en de processen zijn bekend terrein voor Dennis.

Jasper Neuteboom

Directeur van Inventeers

Jasper is als specialist op het gebied van IoT, sensoren en maatwerk-elektronica, verantwoordelijk voor vele mooie ontwikkelingen in de agri sector. Met Inventeers hebben wij dan ook een enorme bron van kennis en ontwikkelkracht aan boord bij HDP.

Maarten van Bemmel

Business Developer Ledgnd

Maarten heeft bij Ledgnd bewezen een stabiele factor te zijn die zijn kennis van de branche en gevoel voor cijfers en inzicht in de processen ook nu goed kan inzetten.