Skip links

Participanten

Sluit je aan en deel mee in de voordelen!

Participeren bij de HDP Stichting

Voor zowel de partners als andere geïnteresseerden wordt het HDP dataprotocol beschikbaar gesteld via deze website. Het wordt immers een open protocol. Zover is het nu nog niet dus we moeten nog wat werk verzetten.

Hiervoor verzamelen we zoveel mogelijk eisen en wensen. We horen graag jullie ervaringen. Dit kan zijn als telers, als operator, maar ook leveranciers van hardware en software voor LED apparatuur in de kas zijn welkom om input te leveren.

Na inschrijving via deze website wordt je op de hoogte gehouden met betrekking tot de nieuwe ontwikkelingen. Het spreekt voor zich dat partnerschap de nodige extra voordelen zal bieden.

HDP-Partners:

Als partner van de HDP Stichting heb je het voordeel dat je actief betrokken wordt bij de ontwikkeling en uitwerking van het protocol. Er wordt dan ook een actieve bijdrage verwacht in de vorm van kennis, inzet en een financiële bijdrage. Als Partner ontvang je als eerste de nieuwste informatie ten aanzien van het protocol en de services die de HDP foundation gaat leveren. Jouw organisatie kan er dus ook als eerste gebruik van maken.

De initiatiefnemers

Zowel Ledgnd, Inventeers als Glastuinbouw Nederland is vanaf het begin actief betrokken bij de oprichting van de HDP Stichting.

Wil je je aansluiten bij de initiatiefnemers en partner worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via het Email adres op deze website.

Ledgnd

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland (NL)

Ledgnd is merkonafhankelijk lichtspecialist in de glastuinbouw. Wij hebben een diepgewortelde kennis van gewassen en een verhelderende visie op LED-verlichting. Samen verlichten wij het werk van telers!

Voor meer info: ledgnd.com

Inventeers

Inventeers

Leiden, Zuid-Holland (NL)

Inventeers is een ingenieursbureau in Leiden dat in opdracht van derden met behulp van software en hardware, vernieuwende systemen ontwikkelt. Als externe research & development partner draagt Inventeers met 50 werknemers inmiddels al 18 jaar bij aan de innovatie van zijn opdrachtgevers. Van concept tot (eind)product, van fundamenteel onderzoek tot daadwerkelijke (massa)productie.

Voor meer info: inventeers.nl

GlasTuinbouw Nederland

Zoetermeer, Zuid- Holland (NL)

Binnen Glastuinbouw Nederland werken LTO Noord, ZLTO en LLTB samen op de thema’s Arbeid, Energie, Gezondheid & Geluk, Plantgezondheid en Water & Omgeving aan beleidsbeïnvloeding en innovatieprogramma’s binnen hét ondernemersnetwerk van de glastuinbouwsector. Samen vertegenwoordigen we 75% van het totale glastuinbouwareaal.

Voor meer info: glastuinbouwnederland.nl/publiek/home/

Inschrijving

Wil je betrokken zijn bij de ontwikkeling van het HDP of wil je alleen op de hoogte gehouden worden? Sluit je dan aan en schrijf je in!

Sluit je aan